Gå til indhold

Nyhed -

Nye budgetformater for DERF i høring - frist d. 8. august 2021

Udkast til opdateret budgetvejledning og budgetformat for Den Danske Nødhjælpspulje (DERF) sendes sammen med budgetvejledningen og -formatet til civilsamfundspuljen i åben, offentlig høring.

Alle med interesse for CISU's puljer, inklusiv nuværende bevillingshavere og andre CISU-medlemsorganisationer, opfordres til at give deres input og kommentarer. De nye, reviderede budgetvejledninger og budgetformater skal bruges for DERF fra første call åbner (præcis dato endnu uvis) og for Civilsamfundspuljen fra og med 1. september 2021. 

CISU vil meget gerne have brugerne af puljernes input til brugervenligheden og forståelsen af de nye vejledninger og formater.

Se høringsmaterialet og læs mere om baggrunden for høringen her på cisu.dk.

Alle har mulighed for at indgive skriftlige høringssvar frem til søndag den 8. august kl. 24.00. Efter høringen vil svarene blive lagt op på CISU's hjemmeside. Angiv derfor i mailen, hvis I ikke ønsker, at jeres høringssvar bliver offentligt tilgængeligt. Angiv i mailen også, om jeres høringssvar relaterer sig til budgetvejledningen og -formatet for DERF eller civilsamfundspuljen. 

Høringssvar sendes til puljer@cisu.dk.

Angiv ’Høringssvar om nye budgetformater’ i emnelinjen. De nye budgetformater forventes lanceret i uge 33.

Online lancering af de nye budgetformater
CISU inviterer til online lancering af de nye budgetformater den 12. august fra kl. 15.30-17.00. Lanceringen er en mulighed for at forstå de nye omkostningskategorier, forskelle og ligheder mellem de gamle og nye budgetformater og generelt at kunne stille spørgsmål til, hvordan man kan udfylde og anvende budgetformaterne.

Der vil være rig mulighed for vejledning og rådgivning, så snart formaterne er offentliggjort.

Med ønsket om en god sommer,
DERF teamet

Kategorier